viu!

viu!
El canvi és possible!

dijous, 15 de juliol del 2010

TOTS PASSEM DIES DE MERDA

Voler ser millor persona pot semblar cosa de “flowerpower”, de “neohippie” o directament de “gilipolles”. Però qui pensi això, és que no acaba d’entendre l’objectiu d’aquesta iniciativa tan lloable. Voler ser millor persona, et farà algú més feliç. Farà que estiguis més animat.

No se tu, però jo vull viure animadament (existeixi o no aquesta paraula). De fet, des de que m’ho he proposat, ara fa més d’un any, crec que ho he aconseguit. Es clar que això no és una ciència exacte i les muntanyes russes emocionals estan sempre en marxa. És inevitable. Tots tenim dies bons i dies dolent malgrat la nostra fita sigui sentir-se bé amb la vida, amb un mateix i amb les persones que ens envolten.

Amb això vull dir, que fins i tot jo, que vaig de bon rotllo per la vida, tinc dies de merda. De MERDA amb majúscula! Però la diferència entre els meus dies de merda i els dies de merda d’una altre persona, que no s’ha proposat ser positiva, és que jo els passo sense analitzar-los, me’ls agafo com un procés circumstancial i no en faig un món. Amb poques paraules, penso: després de la tempesta, ja vindrà la calma.

P.S. Ep! no sempre funciona, però està bé intentar-ho.


1 comentari:

  1. Ara no recordo exactament com va, però diuen que no s'ha de veure la felicitat com una finalitat, sinó com el camí!

    ResponElimina